Weldoen

Weldoen

WELDOEN02 - COVER
 Oplage van 22.000 met landelijke dekking

In het magazine Weldoen kunnen goede doelen, stichtingen en vrienden van zich presenteren aan een groot publiek. Het magazine wordt in een oplage van 22.000 stuks als gratis exemplaar verspreid onder verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, notariskantoren, serviceflats en woongroepen voor 55+ ers. Tevens is een digitale editie van Weldoen te downloaden via onze website. Weldoen verschijnt 2x per jaar en heeft de uitstraling van een luxe glossy magazine.

Doelgerichte verspreiding
iSponsor wil graag dat haar magazine Weldoen haar doelgroep effectief bereikt. Daarom wordt het overgrote deel verspreid onder notariskantoren, verzorgingstehuizen, serviceflats, ziekenhuizen en woongroepen voor 55+ ers. In geval van de serviceflats worden de meeste magazines zelfs deur tot deur verspreid! Hiermee bereiken we een doelgroep die de tijd heeft om zich rustig te kunnen verdiepen in de verschillende goede doelen en informatieve artikelen omtrent schenken en nalatenschappen.

Geverifieerde contacten

Wij maken bij ziekenhuizen én serviceflats zoveel mogelijk gebruik van geverifieerde contacten. Dit houdt in dat wij alvorens we de magazines toesturen naar een instelling, wij eerst contact opnemen met de instelling of de magazines daar daadwerkelijk gedistribueerd mogen worden. Zodoende zorgen we ervoor dat de magazines ook daadwerkelijk op de leestafels verschijnen of in de brievenbus van bewoners terechtkomen en niet in de prullenbak verdwijnen of worden teruggestuurd.
 
Informatief

Weldoen is tevens een informatief magazine. Het bevat een breed scala aan artikelen om de lezer te informeren over onder andere alle fiscale voor- en nadelen van het schenken en nalaten, het belang van vrijwilligerswerk en wat het inhoudt als een goed doel of stichting een ANBI status heeft. Ook informeert het de lezer over de weg die moet worden bewandeld om een schenking te doen of een nalatenschap op te nemen in een testament.

Scherp advertentie tarief

Adverteren in Weldoen is niet alleen effectief, maar wij zijn ook nog eens één van de meest voordelige magazines om in te adverteren. Bovendien wordt ons magazine ondersteunt door een informatieve en overzichtelijk website. 

Alle voordelen op een rijtje
√ Doelgerichte verspreiding
 
√ Geverifieerde contacten
 
√ Informatief
 
√ Zeer scherp advertentietarief
 
√ Overzichtelijke en informatieve website
 
√ Luxe uitstraling magazine
 
√ Gratis digitale editie van het magazine
 
 
 
Specificaties magazine Weldoen
Oplage: 22.000 stuks
Verschijningsdata: jaarlijks medio mei en oktober
Verspreiding: landelijk
Omvang: 72 – 96 pagina’s
Website
weldoenmagazine.nl

Online magazine