Verenigingen

Voor verenigingen

Verdien honderden tot duizenden euro’s voor de clubkas

iSponsor biedt voetbalverenigingen een unieke mogelijkheid om honderden tot duizenden euro’s extra te verdienen voor de clubkas. En dat zonder financiële risico’s of extra inzet van haar vrijwilligers. Adverteerders uit de regio van een voetbalvereniging kunnen adverteren in het kaartspel ‘Buitenspel’ en het daarbij horende sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’. Dit kaartspel en magazine kunnen vervolgens verkocht worden aan de leden, supporters en achterban

Kant en klare clubactie

Het kaartspel ‘Buitenspel’ en het magazine ‘in Topvorm’ zijn onderdeel van een kant en klare clubactie. Deelnemende voetbalverenigingen krijgen de spellen en de magazines gratis bezorgd. Tevens worden de promotiebanner, posters en verkoopdisplay gratis meegeleverd. Een vereniging kan gedurende een actieperiode van 2 tot 3 maanden de spellen verkopen aan haar leden, supporters en achterban. Ook is een deur tot deur clubactie mogelijk. Dit zal de opbrengsten voor de vereniging alleen maar doen toenemen.

Honderden euro’s aan kortingsbonnen

Leden en supporters die het kaartspel kopen steunen daardoor niet alleen financieel de club, maar zij krijgt bij haar aankoop ook gratis het magazine ‘in Topvorm’. Dit magazine zit vol leuke sportieve lifestyle artikelen. Maar het magazine zit ook vol met honderden euro’s aan kortingsbonnen! En in de logo quiz welke is te vinden in het magazine, maakt zij tevens kans op mooie prijzen.

Eenmalige clubactie

De clubactie met het kaartspel ‘Buitenspel’ is slechts eenmalig in uw regio. Een vereniging kan niet deelnemen aan de clubactie in een andere regio. Dit komt omdat we de adverteerders een maximale exposure willen bieden in hun regio. 

Samengevat
 

√ Verdien honderden tot duizenden euro’s voor de clubkas

√ Geen financiële risico’s

√ Geen inzet van de vrijwilligers vereist

√ Kant en klare clubactie

√ Eenmalige unieke clubactie

√ Honderden euro’s aan kortingsbonnen voor uw leden