Taxi Dorenbos gepresenteerd als Shirtsponsor

Taxi Dorenbos gepresenteerd als Shirtsponsor

NORG – Tijdens een druk bezochte persconferentie in het Drentse Norg is taxi Dorenbos gepresenteerd als shirtsponsor van regio Drenthe Midden/Noord in het kaartspel Buitenspel.

Taxi Dorenbos is gespecialiseerd in personenvervoer in Noord-Nederland. Zij vervoeren vanuit de plaatsen Groningen, Assen, Hoogeveen , Emmen, Drachten en Leeuwarden. Taxi Dorenbos is dus geworteld in Noord-Nederland.

Directeur Bert Jakobs heeft bewust een keuze gemaakt om te adverteren in Buitenspel. “Buitenspel is voor ons een leuke manier om te bouwen aan een top of mind merknaam in de regio. Tijdens een spelletje Buitenspel passeert ons logo honderden keren de revue en dat in een oplage van ruim 10.000 kaartspellen. En dat vele jaren lang, want in tegenstelling tot een krant, gooi je een kaartspel niet zomaar weg. Als iemand dan straks een taxi wil boeken, denkt men wellicht als eerste aan taxi Dorenbos. Wij zien Buitenspel dus als een unieke en effectieve manier van adverteren”, aldus Bert.

Ook directeur Jager van iSponsor is blij met de sponsordeal. “Met taxi Dorenbos heeft ons commerciële team weer een aansprekende naam binnengehaald. Maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat mede dankzij deze grote adverteerder er weer vele tientallen voetbalverenigingen in de regio financieel worden gesteund, alsmede enkele goede doelen”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email