Primeur voor Groningen en Drenthe!

Primeur voor Groningen en Drenthe!

NORG – De provincie Groningen en Drenthe hebben de primeur met betrekking tot de uitgave van ‘Buitenspel’. Begin maart 2019 worden in deze provincies, opgedeeld in drie regio’s, de eerste edities van ‘Buitenspel’ en het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’ uitgebracht.

Met ‘Buitenspel’ kunnen amateurvoetbalverenigingen honderden tot duizenden euro’s verdienen voor de clubkas, zónder financiële risico’s of extra inzet van vrijwilligers. De afgelopen maand hebben wij vele voetbalverenigingen in de provincie Groningen en Drenthe benaderd met de vraag of men geheel kosteloos wil deelnemen aan deze unieke en eenmalige clubactie. Het initiatief werd door het overgrote deel van de verenigingen met enthousiasme ontvangen.

De eerste 3 edities van ‘Buitenspel’ worden in 3 regio’s tegelijk in een oplage van 10.000 stuks per regio uitgebracht:

  1. Provincie Groningen
  2. Regio Drenthe Midden/Noord (Noordenveld, Tynaarlo en Midden Drenthe)
  3. Regio Drenthe Zuid/West (Emmen, Coevorden, Borger/Odoorn en Hoogeveen)

De spellen worden begin maart 2019 (ná de winterstop) verspreid onder de deelnemende voetbalverenigingen. Zij kunnen de spellen verkopen aan haar leden, supporters en achterban. Bij aankoop van het spel, krijgt men gratis het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’, welke vol zit met honderden euro’s aan kortingsbonnen. De spellen worden o.a. via de kantine’s van de voetbalverenigingen verkocht. iSponsor levert een kant en klare clubactie met roll up banners, promotieposters en gratis bezorging van de spellen.

Bedrijven in de regio kunnen daarentegen advertentieruimte kopen in het kaartspel en/of het magazine. Middels deze unieke manier van adverteren kan een bedrijf op een effectieve manier bouwen aan een top of mind merknaam in de regio en is het een leuke manier om maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Een deel van de opbrengst wordt door iSponsor gedoneerd aan de Cruyff Foundation, het Oranjefonds en Jeugdsportfonds.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email