Makelaardij Stad & Ommeland hoofdsponsor

Makelaardij Stad & Ommeland hoofdsponsor

NORG – Onder grote belangstelling is vandaag Makelaardij Stad & Ommeland gepresenteerd als hoofdsponsor van Buitenspel. Op de drukbezochte persconferentie in het Drentse Norg werd duidelijk dat de makelaar uit Groningen haar naam verbindt aan zowel de regio Groningen als de regio Drenthe.

De makelaar heeft haar wortels diep in de Groningse klei en Drentse zandgrond gevestigd. Niet voor niets gaven zij haar makelaardij bij de oprichting in 2000 de naam Stad & Ommeland.

Dat Makelaardij Stad & Ommeland haar naam verbindt als hoofdsponsor in zowel de provincie Groningen als Drenthe ligt voor de hand. “Wij zijn thuis in Groningen en omstreken. Of het nu gaat om een huis op het platteland of een stadswoning; Makelaardij Stad en Ommeland weet de mooiste plekjes te vinden. En dankzij onze kleinschaligheid geven wij al uw wensen op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie de persoonlijke aandacht die ze verdienen”, aldus Edwin Linker van Makelaardij Stad & Ommeland.

Accountmanager Vrielink van iSponsor was ook zichtbaar in z’n nopjes met deze grote deal; “Door haar naam te verbinden aan Buitenspel kan Makerlaardij Stad & Ommeland op een unieke wijze bouwen aan een top of mind merknaam in de provincie Groningen en Drenthe. Daarnaast toont zij haar maatschappelijke betrokkenheid, want vele amateurvoetbalverenigingen in Groningen en Drenthe profiteren financieel direct mee. Zij kunnen honderden tot duizenden euro’s verdienen voor de clubkas, zónder financiële risico’s. Een win-win situatie!”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email