iSponsor presenteert een unieke clubactie

iSponsor presenteert een unieke clubactie

NORG – iSponsor heeft vandaag de sponsoren gepresenteerd die de verschillende teams kleden in het kaartspel ‘Buitenspel’, editie Drenthe. ‘Buitenspel’ is gebaseerd op het klassieke kaartspel Pesten. Voetbalverenigingen uit de provincie Drenthe kunnen vanaf half maart de kaartspellen verkopen aan hun leden, supporters en achterban. Zij kunnen hiermee honderden tot duizenden euro’s verdienen voor de clubkas.

Maar liefst vier sponsoren sieren deze editie de shirts van team wit. Dit zijn iFokus, een financiële dienstverlener uit Zuidvelde, Makelaardij Stad & Ommeland, notariskantoor KuipersBazuin en bouwcoach Krauts uit Assen.

Taxi Dorenbos is deze editie trotse sponsor van team blauw. Het oranje team wordt gesponsord door Finovion, een administratiekantoor met vestigingen in o.a. Assen en Hoogeveen. FCUpdate.nl, het online voetbalmagazine, mag zich tot slot trotse sponsor noemen van het groene team.

VTON en Bloom Games kleden in dit kaartspel de arbitrage. Urban Network Solutions, Muta Sport en Stichting Zwembaden Tynaarlo mogen zich verbinden als subsponsor aan de vier teams.

Clubactie

Voetbalverenigingen in de provincie Drenthe kunnen de kaartspellen vanaf half maart verkopen aan hun leden, supporters en achterban. Bij aankoop van het kaartspel, wat wordt aangeboden voor €7,50, krijgt men gratis het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’. Van het aankoopbedrag gaat bijna €5 rechtstreeks naar de voetbalclub. Van de rest doneert iSponsor een substantieel deel aan de Cruyff Foundation en Jeugdfonds sport & cultuur.

Win een voetbalreis en ontvang honderden euro’s aan kortingsbonnen

In het magazine ‘in Topvorm’, wat je dus krijgt bij aankoop van het kaartspel ‘Buitenspel’, staan leuke artikelen over bewegen, gezonde voeding, lekker in je vel zitten en een leuk interview met Michael de Leeuw, de nieuwste aanwinst van FC Emmen. Maar wellicht nog leuker, het zit ook vol met honderden euro’s aan kortingsbonnen en een logo quiz, waarmee je o.a. een voetbalreis of wellnessbonnen kunt winnen.

Verkrijgbaar vanaf half maart bij jouw voetbalvereniging!

Wil je ook zo’n leuk kaartspel? Of ben je wellicht meer geïnteresseerd in de vele kortingsbonnen of de mooie prijzen uit de logo quiz? Met jouw aankoop steun je hoe dan ook jouw voetbalvereniging én een aantal goede doelen. Houdt iSponsor.nl of de website van jouw voetbalvereniging in de gaten over hoe je het kaartspel kunt bemachtigen.

Volg iSponsor op Instagram of op Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email