Finovion shirtsponsor arbitrage

Finovion shirtsponsor arbitrage

 

NORG – Finovion Assen/ Hoogeveen is vandaag in het Drentse Norg gepresenteerd als nieuwe sponsor van ‘Buitenspel’. Tijdens de druk bezochte persconferentie spraken de lachende gezichten van directeur Johan Bloem van iSponsor en Frank Pastoor van Finovion Assen/ Hoogeveen boekdelen. Beide partijen waren zichtbaar in hun nopjes met deze deal.

Ambitie, vastberadenheid en de Drentse nuchterheid zijn kernwaarden die zowel iSponsor als Finovion met elkaar gemeen hebben. Finovion Assen/ Hoogeveen verbindt haar naam als shirtsponsor aan de arbitrage in de regio Drenthe Midden/Noord én Drenthe Zuid/West. Finovion is een financiëel advieskantorennetwerk met ruim 40 kantoren. Zij legt de nadruk op persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van uw cijfers. Finovion wil landelijk, maar met name in het noorden flink doorgroeien en ziet daarin samen met iSponsor mogelijkheden. “Door ons als sponsor te verbinden aan ‘Buitenspel’ verwachten wij grote naamsbekendheid te creëren in de regio. De bedrijven zullen ons daardoor makkelijker vinden als zij op zoek zijn naar financieel advies. Bovendien dragen wij de regio een warm hart toe en zijn we blij dat we middels deze sponsordeal ook de amateurvoetbalverenigingen in de regio steunen”, alsdus directeur Frank Pastoor van Finovion.

Ook directeur Bloem van iSponsor is erg blij met de deal. “Ons commerciële team is er in geslaagd om een groeiend en bloeiend bedrijf als Finovion vast te leggen. Vooral de binding met Drenthe is mooi, evenals de ambitie die Finovion uitstraalt als relatief jonge onderneming”.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email