FCUpdate.nl en iSponsor sluiten deal

FCUpdate.nl en iSponsor sluiten deal

NORG – iSponsor en FCupdate.nl hebben elkaar gevonden in het concept ‘Buitenspel’. FCUpdate.nl is een groot online voetbalplatform waar de bezoeker het allerlaatste nieuws kan vinden op het gebied van binnenlands en buitenlands voetbal. Beide partijen gaan elkaar de komende maanden versterken.

Zowel voor iSponsor als voor FCUpdate.nl is ‘Buitenspel’ een belangrijk onderdeel van haar activiteiten. iSponsor wil middels ‘Buitenspel’ adverteren weer leuk én effectief maken en tegelijkertijd voetbalverenigingen in de regio steunen op het financiële vlak. Voor FCUpdate.nl is ‘Buitenspel’ een pagina waar alle blessures en schorsingen in de eredivisie te vinden zijn. Met name deelnemers van ‘Coach van het jaar’ weten deze pagina massaal te vinden.

FCUpdate.nl zal op een prominente plek verschijnen in het kaartspel in de regio Groningen én Drenthe. iSponsor daarentegen zal straks te zien zijn op een prominente plek op de pagina ‘Buitenspel’ van FCUpdate.nl, waar op de drukke momenten ruim 20.000 unieke bezoekers tegelijk te vinden zijn. Tevens zal een interview met een speler van FC Groningen én FC Emmen, verzorgd door FCUpdate.nl, verschijnen in het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email