Clubactie, steun onze club!

Clubactie, steun onze club!

Onze vereniging doet mee aan een unieke clubactie. De komende weken wordt het kaartspel ‘Buitenspel’ voor €7,50 verkocht in onze kantine. Bij aankoop van het kaartspel, wat gebaseerd is op het klassieke kaartspel Pesten, krijg je gratis het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’. Dit magazine zit naast leuke artikelen, vol met honderden euro’s aan voordeelbonnen. Zo heb je je aankoopbedrag zo weer terugverdiend en steun je ook nog eens onze vereniging!

Het kaartspel Buitenspel

Het kaartspel ‘Buitenspel’ is gebaseerd op het klassieke kaartspel Pesten, dus het heeft een herkenbaar spelprincipe wat gespeeld kan worden door jong en oud. Het spel heeft een voetbalthema gekregen met kleurrijke en grappige illustraties. Buitenspel kan gespeeld worden door 2 t/m 10 personen en is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar. Maar met een paar kleine aanpassingen kunnen kinderen vanaf 5 jaar prima meespelen.

Het kaartspel heeft 116 kaarten en zit verpakt in een stevig doosjes zodat het nog jaren mee gaat. De spelregels zijn te vinden in het magazine ‘ in Topvorm’, wat je dus gratis krijgt bij aankoop van het spelletje, of zijn te downloaden via iSponsor.nl.

Win een voetbalreis en ontvang honderden euro’s aan kortingsbonnen

In het magazine ‘in Topvorm’ staan leuke artikelen over bewegen, gezonde voeding, lekker in je vel zitten en een leuk interview met een eredivisie speler. Maar wellicht nog leuker, het zit ook vol met honderden euro’s aan voordeelbonnen en een logo quiz, waarmee je o.a. een voetbalreis of wellnessbonnen kunt winnen.

Je steunt tevens drie goede doelen

Van het aankoopbedrag van €7,50 gaat bijna 2/3 rechtstreeks naar onze vereniging! Van het overige bedrag wordt een deel door iSponsor gedoneerd aan drie goede doelen; de Cruyff Foundation, het Jeugdfonds sport & cultuur en het Oranjefonds.

Verkrijgbaar bij onze voetbalvereniging!

Wil je ook zo’n leuk kaartspel? Of ben je wellicht meer geïnteresseerd in de vele kortingsbonnen of de mooie prijzen uit de logo quiz? Met jouw aankoop steun je hoe dan ook onze voetbalvereniging én een drietal goede doelen. De actie loopt tot en met eind mei en de kaartspellen zijn beperkt verkrijgbaar. Dus wees er snel bij, want op = op!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email