Buitenspel

Buitenspel

Een herkenbaar spelprincipe

Het kaartspel Buitenspel heeft het herkenbare spelprincipe van Pesten/ Uno als basis. Buitenspel bestaat uit 116 speelkaarten en zit verpakt in een stevig doosje. Door de goede kwaliteit van de materialen kan het spel vele jaren met veel plezier gespeeld worden door jong en oud. Buitenspel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kan gespeeld worden door 2 t/m 10 personen. 

Oplage van 10.000 – 15.000

Elke editie van ‘Buitenspel‘ wordt in een regio eenmalig in een oplage van 10.000 – 15.000 stuks uitgegeven. De regio wordt vooraf gedefinieerd aan de hand van ongeveer 50 voetbalverenigingen in een gebied. Adverteerders uit dezelfde regio, of adverteerders die zich juist willen richten op de betreffende regio, kunnen advertentieruimte kopen in het kaartspel en/of het magazine ‘ín Topvorm‘. Het magazine krijgt men gratis bij aankoop van het kaartspel ‘Buitenspel‘. De opbrengst van de verkoop komt voor het grootste gedeelte ten goede aan de verkopende voetbalvereniging.

 

Meer informatie over het concept ‘Buitenspel‘ vindt u in onze uitgebreide brochure. U kunt deze telefonisch of via de mail aanvragen.