Adverteerders

Voor adverteerders

Leuk én effectief adverteren

iSponsor heeft als doel om adverteren weer leuk uniek en effectief te maken. Hiervoor hebben wij een aantal unieke concepten ontwikkeld. Ons eerste concept is het kaartspel ‘Buitenspel’. In dit kaartspel, met het herkenbare spelprincipe van Pesten,  worden logo’s van adverteerders verwerkt. Het concept wordt versterkt door het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’.  Het kaartspel en het magazine kunnen vervolgens door voetbalverenigingen worden gebruikt om honderden tot duizenden euro’s te verdienen voor de clubkas.

Honderdduizenden tot miljoenen views

Het kaartspel ‘Buitenspel’ biedt adverteerders een unieke mogelijkheid om te bouwen aan een ‘top of mind’ merknaam in haar regio. Kaarten met diverse logo’s passeren tijdens een spelletje tientallen keren de revue. En dat vele spelletjes en wellicht jaren lang.  Gezien de oplage van ruim 10.000 spellen en het feit dat het spel tot met wel 10 spelers gespeeld kan worden, bereikt een adverteerder ruim 100.000 unieke personen in een regio en krijgt honderdduizenden tot vele miljoenen views voor een logo! Daarnaast is het kaartspel voor een adverteerder een leuk middel om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen in de regio.

Kortingsbonnen en logo quiz

Naast het kaartspel kan een adverteerder ook adverteren in het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’. Met leuke inspirerende artikelen richt dit magazine zich op jong en oud. Naast inspirerende artikelen zijn ook de spelregels van het kaartspel ‘Buitenspel’ te vinden in het magazine. Echt een magazine om te bewaren dus!

Een adverteerder heeft ook de mogelijkheid om kortings-bonnen te plaatsen in het magazine. Dit is een mooie manier om nieuwe klanten te werven of om een nieuw product in de etalage te zetten. Tot slot bevat het magazine een Logo Quiz. Logo’s van diverse adverteerders worden in de Quiz verwerkt. Aan de lezer om te achterhalen van welke adverteerder het logo is. Zij kan hiermee kans maken op mooie prijzen. Zo is adverteren niet alleen leuk, maar ook nog eens effectief!

Eenmalige uitgave

Het kaartspel en het magazine worden slechts eenmalig in een bepaalde regio uitgegeven. Daarnaast zijn de advertentie-mogelijkheden, met name in het kaartspel, schaars en erg populair. Wacht daarom niet al te lang en word onderdeel van dit unieke concept! Vraag vandaag nog de brochure aan en informeer naar de zeer scherpe advertentietarieven.

Samengevat

√ Adverteren in een uniek kaartspel

√ Bouwen aan een ‘top of mind’ merknaam in de regio

√ Op leuke wijze maatschappelijke betrokkenheid tonen

√ Honderdduizenden tot miljoenen views

√ Werf nieuwe potentiële klanten met kortingsvouchers

√ Verrassend scherpe advertentietarieven