Adverteer op unieke wijze!

Adverteer op unieke wijze!

Adverteer nu op een unieke én effectieve manier in de provincie Groningen en/of Drenthe en steun daarmee tevens amateurvoetbalverenigingen in de regio. Adverteren kan al vanaf €95!

iSponsor presenteert Buitenspel. Een uniek concept waarmee amateurvoetbalverenigingen in een bepaalde regio honderden tot duizenden euro’s kunnen verdienen voor de clubkas zónder financiële risico’s. Aan de andere kant biedt het concept bedrijven een unieke én effectieve manier van adverteren.

Buitenspel is een kaartspel met een voetbalthema en is gebaseerd op het spelprincipe van Pesten. Het kaartspel wordt versterkt door het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’. Het magazine zit naast leuke artikelen vol met honderden euro’s aan kortingsbonnen en een leuke logo quiz waarmee men kans maakt op één van de prijzen uit een prijzenpakket van ruim €1500,- Het kaartspel en het magazine worden in de provincie Groningen en Drenthe uitgegeven in een oplage van 10.000 stuks per regio.

Bedrijven uit een regio kunnen advertentieruimte kopen in het kaartspel en/of het magazine. Het logo van een adverteerder passeert tijdens een spelletje ‘Buitenspel’ vele malen de revue. Zo kan de adverteerder op een unieke wijze bouwen aan de ‘top of mind’ merknaam in de regio. Daarnaast is het mooie manier om maatschappelijke betrokkenheid te tonen in de regio, aangezien het concept voetbalverenigingen steunt bij het werven van financiële middelen.

Adverteren kan op verschillende manieren. Uw bedrijf kan bijvoorbeeld shirtsponsor worden in het kaartspel of uw naamsbekendheid vergroten door te adverteren op een van de reclameborden. Uw logo in het kaartspel wordt versterkt door een gratis advertentie in het magazine ‘in Topvorm’. U kunt als adverteerder tevens losse advertenties of kortingsbonnen laten plaatsen in het magazine. Adverteren kan al vanaf €95!

Wilt u ook adverteren in dit eenmalige en unieke concept? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 016 1066.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email